maanantai 22. lokakuuta 2012

Ketä kiinnostaa?

Otsikko viittaa tämän päiväiseen James Bond-päivittelyyn. Ketä ihan oikeasti kiinnostaa jonkun kuvitellun vakoojan seksuaalinen suuntautuminen? Käsi ylös! Hedvekki sentään. Kai nyt jo kyseisen tyypin kansalaisuus on pieni vinkki, sisäoppilaitoksissa henkilön oletetun lapsuuden/koulunkäyntivuosien aikaan varmaan poikarakkaus oli ihan yleistä ja siksi siitä ei juuri puhuta. Näin olen antanut itseni ymmärtää joistain historiallista tosihenkilöiden muistelmista.

Mielestäni Bond on sen tyyppinen hahmo, joka vetoaa sekä miehiin että naisiin eikä se haittaa mitenkään, melkein päinvastoin.  Itse luen suht paljon fanfictionia ja nimenomaan slashejä. Siis miespareista kirjoitettuja tarinoita, yksi suosikkiparini on StarTrekin Kirk/McCoy. Parhaat tarinat ovat usein niitä, joissa ei kerrota yksityiskohtaisesti sänkyhommista. Olenpa itsekin sellaisen kirjaillut :P

Ylipäätään minusta tällainen kohu on ihan älytön. Minulla on homo- ja lesbotuttavia, eikä tulisi pieneen mieleenkään mennä kysymään, että mites muuten sänkyhommissa panee? En kysele sellaisia heteroystäviltänikään. Koko seksikeskustelut alkavat vähitellen riepoa, esim. ip-lehdissä kysellään kaikenlaista typerää ihmisiltä aivan kuin ei muuta elämään mahtuisi.

Ehkä ei mahdukaan, mistäpä sen tietää.

Loppuun vielä päivän korvamato, syyttäkää keskimmäistä joka vaati kuunnella moista sontaa muutama viikko sitten.