keskiviikko 19. elokuuta 2015

Että sellaista

Taas oli varsin toiminnallinen päivä. Vein töihin muutaman suikeroalpin taimen, kun sellaisia kuulemma kaivattiin talon pihalle. Lisäksi vein eräälle entiselle työkaverille (eläkeläinen, käy meillä harva se päivä) mustaherukanlehtiä, hän laittaa niistä jotain juomaa.

Töissä oli ..ööh.. rattoisaa, päivä kului ja lopulta lähdin ajoissa ehtiäkseni kissan vuosittaiseen lääkärintarkastukseen, meillä oli treffit miehen ja nuorimmaisen sekä kissan kera. Kissa ei ollut iloinen tarkastuksesta, otettiin verikoetta ja leikattiin kynsiä. Eläinlääkäri on mukava setä ja juttelimme kaikenlaista. Verikokeet paljastivat sen, minkä jo oikeastaan olen tiennyt eli Sysillä ei ole ihan hirveästi elinaikaa. Munuaiset ovat finaalissa ja elinaikaa saattaa olla noin viikosta vuoteen. Saa nähdä.

Illan kuluessa olen pessyt pyykkiä, käynyt loput langat läpi, vienyt säkeittäin vaatteita uffan laatikkoon miehen kanssa, postittanut ystävälle kamalan säkillisen lankoja, tehnyt ruokaa ja tiskannut ja täyttänyt yhden terveyskyselyn koulua varten.

Väsyttää niin, että huimaa. Nähdään!